لیبل چاپی (چاپ فلکسو، افست و دیجیتال)

اطمینان برچسب پایدار تولید کننده انواع لیبل پشت چسبدار بصورت رول و شیت

 

مجموعه اطمینان برچسب با استفاده از دستگاه های مجهز و نیروهای مجرب و گردآوری تمامی امکانات مورد نیاز در یک محل؛ جهت چاپ تا شش رنگ بر روی انواع برچسب بصورت رول و شیت (ورقی) نیاز شما را برای سفارش لیبل چاپی فراهم می کند. چاپخانه اطمینان برچسب با استفاده از دستگاه های پیشرفته فلکسو شش رنگ و با امکاناتی از قبیل چاپ UV، بلک مارک، UV موضعی، ساخت قالب های دارای نیم تیغ و پرفراژ، دایکات و پوشال برداری همزمان، طلا کوب و نقره کوب، لمینت ( سلفون ) و همچنین انواع سیلندرهای متنوع برای چاپ برچسب درسایزهای مختلف آمادگی خود را جهت ارائه خدمات اعلام می دارد.
تنوع لیبل چاپی شامل انواع کاغذ گلاسه، ترمال(حرارتی)، کاغذ متالایز و انواع فیلم های پشت چسبدار مانند: PP , PE , صدفی (PVC)، ترانسپارنت ( شیشه‌ای )، اموال، متال و فیلم متالایز می‌باشد.

فلکسوگرافی یک روش چاپی است که ازطریق یک لوح چاپ برجسته و منعطف (کلیشه) چاپ گرفته می شود. این کلیشه به سیلندر دستگاه چاپ فلکسوگرافی چسبانده می شود. روش فلکسو در واقع نوع امروزی چاپ لترپرس ( چاپ با استفاده از حرف و تصاویر برجسته فلزی) می باشد. البته چاپ فلکسو پرکاربردتر از روش لترپرس است چرا که با استفاده از آن می توان تقریبا انواع سطوح همچون پلاستیک (مانند متالایز)، سلفون و کاغذ را چاپ کرد.

انواع لیبل چاپی

این روش بطور وسیعی جهت چاپ سطوح به کار رفته در بسته بندی مواد غذایی ( مانند لیبل استفاده شده در شیشه ترشیجات، مرباجات، آبغوره و سرکه، گلاب، عسل، مواد لبنی همچون ماست و دوغ و… ) بسته بندی لیبل های آرایشی بهداشتی ( شامل انواع اکسیدان ها، شوینده ها، پاک کننده ها و… ) بسته بندی لیبل های دارویی ( مناسب برای شرکت های تولید دارو جهت نصب لیبل روی شیشه های دارو ) و همچنین صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، صنایع برق و الکترونیک، صنایع نساجی و بافندگی، صنایع فلزی و پلاستیکی و لیبل لوازم یدکی خودرو به کار می رود. همچنین از آن می توان برای چاپ سطح وسیعی با یک رنگ یکنواخت و یکدست ( لیبل تنپلات یا تمپلات ) استفاده کرد. روش فلکسو از روشی های چاپی است که همواره گسترش و پیشرفت بسیار سریعی را بر خود دیده است. البته نباید تصور کرد که این روش تنها برای چاپ محصولاتی خاص کاربرد دارد.
در واقع قابلیت این روش برای چاپ انواع مختلفی از سطوح چاپی باعث شده تا گستره وسیعی از محصولات با این روش قابل چاپ باشند. بسته بندی مواد غذایی همانطور که اشاره شد یکی از مهمترین میادین کاربرد این روش چاپی است. شایان ذکر است که کلیشه برجسته و منعطفی که در چاپ فلکسو از آن استفاده می شود نواحی تصویری در آن بالاتر از نواحی غیر چاپی است.

 

گذری بر چاپ فلکسو

فلکسوگرافی روش چاپی مستقیم است به این معنی که به هنگام چاپ، کلیشه ی ( ازجنس لاستیکی و مواد فتوپلیمر ) آغشته به مرکب در تماس با متریال باعث چاپ می شود و تصویر را بر روی آن منتقل می کند. در این حال نوردی موسوم به نورد «آنیلوکسی» مرکب را از منبع مرکب به کلیشه می رساند و کلیشه آن را بر سطح چاپ شونده انتقال می دهد. بر روی نورد آنیلوکسی حفره هایی وجود دارد که مقادیر مشخصی از مرکب را با خود بر روی کلیشه حمل کرده و منتقل می کند. در این میان اصطلاح آنیلوکس نامی بود که تا ۶۰ سال پیش روش فلکسوگرافی به آن موسوم بود.
اصطلاح آنیلوکس در حقیقت اشاره به مرکبی داشت که قبلا با مواد آنیلی ساخته شده و در این روش به کار گرفته می شد. البته چون آنلین ماده ای سمی بود تا سال ها شبهاتی را حول این روش چاپ به وجود آورد تا اینکه استفاده از رنگدانه ها رایج شد و کاربرد این روش با نام جدید فلکسوگرافی آغاز شد.
بنابراین نام آنیلوکس بر روی نورد آنیلوکسی به معنای استفاده از مواد آنیلینی نیست چون این مواد سال هاست که در روش چاپ فلکسو کاربرد ندارد. البته مرکب های فلکسوی امروزی بسیار روان بوده، سریع خشک می شوند و به دو دسته پایه آبی و پایه uv تقسیم می شوند.

 

 

خدمات پس از چاپ:

  • طلا یا نقره کوب:
  • یکی دیگر از روش های متداول بعد از چاپ روی لیبل چاپی، طلا یا نقره کوب بوده که تاثیر بصری ویژه ای در مخاطب ایجاد کرده و جایگاه ویژه ای دارد و جلوه بسیار زیبایی به چاپ لیبل می بخشد. طلاکوب یا نقره کوب از طریق گراور که جنسی آهنی دارد و طرح مورد نظر در آن حک شده دراثر گرما و فشار ( ضربه ی دستگاه ) بر روی لیبل ایجاد می شود.

  • لمینت یا سلفون: 
  • ایجاد یک لایه نازک سلفون  ( لمینت ) از طریق چسباندن آن بر روی لیبل چاپی که می تواند جلوه خاصی به لیبل ببخشد و باعث براقیت آن شود و همچنین از افت کیفیت لیبل در برابر عوامل خارجی نظیر رطوبت و نور و…. محافظت می کند. سلفون به دو صورت مات و براق وجود دارد.

     

    جهت آشنایی بیشتر با نحوه ی کارکرد هریک از روش های چاپ افست و هلیوگراور توضیحات زیر بصورت جزئی ارائه می گردد :

    چاپ افست :
    انتقال اطلاعات در چاپ افست به صورت غیر مستقیم صورت می گیرد به همین دلیل به این روش چاپ افست ( چاپ غیر مستقیم ) می گویند. ماشین چاپ افست دارای سه استوانه‌ است. در چاپ افست نخست آن چه را که باید چاپ شود بر روی صفحه‌ای فلزی به نام زینک منتقل مـــی‌کنند، سپس این صفحه را با مواد شیمیایی طوری حساس می‌کنند که فقط نوشته‌ها و تصاویر آن، مرکب چـاپ را بــه خود می‌گیرد.

    زینک را به دور نخستین استوانه (Plate Cylinder) می‌پیچند. طرح آن بر اثر فشار روی پوشش لاستیکی اســتـوانه دوم (Offset Cylinder) برمی گردد. مطالب از روی پوشش لاســـــــــتیکی با کمک فشار استوانه سوم Impression cylinder به روی برچسب منتقل می گردد. مرکب استفاده شده درچاپ افست اغلب مرکب پایه آب می باشد که باعث ایجاد طرحی مات برای مشتری می گردد. درچاپ افست از ورقه های ۷۰×۵۰ که بصورت شیت هستند استفاده می شود.

    چاپ هلیوگراور :
    هلیوگرام یا همان روتوگراور، سیستم چاپ گود است با کیفیتی بسیار نزدیک به چاپ افست. هر چند مراحل آماده سازی این نوع چاپ بسیار گرانتر از انواع دیگر چاپ چون افست و فلکسو می باشد. اما برای چاپ ایده آل به شکل رول بر روی BOPP و موادی از این قبیل، بهترین انتخاب محسوب می شود. بخصوص اینکه مصرف لفاف هایی از این نوع برای کارخانجات تولیدی همیشگی و با تیراژ بالا باشد.

     

    پشتیبانی

    پشتیبانی از خرید تا ارسال

    تحویل کالا

    امکان تحویل از درب شرکت

    ارسال

    ارسال به سراسر کشور

    کلیه حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ می باشد. طراحی سایت دارکوب